Установки до сексу жінок і чоловіків з кризисних сімей та жінок зі звичайних сімей - Фальова, О.Є. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті надається загальна харак- теристика установок до сексу у жінок і чоловіків з кризисних сімей та жінок зі звичайних сімей, приводяться результати порівняльного ана- лізу жіночої та чоловічої вибірки та результатів жінок з кризисних та звичайних сімей. Представлено результати за 14 шкалами. Результати дослідження свідчать про статистично значущі розбіжності між жін- ками та чоловіками з кризисних сімей за показниками сексуальної сором’язливості, цнотливості, сексуальної збудливості, агресивного сексу, маскулінності – фемінінності. Відмінності у показниках сексу- альних установок жіночих вибірок існують на рівні тенденцій, статис- тично значущих розбіжностей не виявлено.