Соціально-психологічний аналіз сутності поняття «міжособистісна толерантність», як професійно важливої якості психолога - Кандиба, М.О. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Автор статті аналізує основні теоретичні підходи до визначення міжособистісної толерантності. Толерантність, згідно його аналізу ви- значається як особливість особистості психолога, що передбачає успіш- ність його професійної діяльності й самореалізації. Етап професійної підготовки є оптимальним періодом розвитку особистості майбутнього професіонала-психолога, періодом, коли най- більш ефективне впровадження й можливе відстеження результатів програми соціально-психологічного супроводу.