Діагностичний компонент технології соціально-психологічної атестації керівника у сфері державного управління - Медвідь, Н.П. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розкрито розробку діагностичного компонента технології соціально-психологічної атестації керівника у сфері державного управ- ління, який включає в себе апробовану авторську методику «Соціаль- но-психологічна атестація керівника у сфері державного управління» та інші методи і методики соціально-психологічної оцінки. Авторська методика основана на кваліметричній факторно-критеріальній моде- лі оцінювання та методиці діагностики цілісного розвитку особистості М. П. Лебедика. Кінцевим показником є індекс соціально-психологіч- ної оцінки, який отримується шляхом порівняння самооцінок керівни- ка з експертними оцінками за єдиними критеріями оцінювання.