Взаємозв’язок соціально-демографічних характеристик та особливостей когнітивного компонента в структурі економічного самовизначення студентської молоді - Сич, В.О.; Сич, В.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглядається проблема економічного самовизначення студентської молоді. Проаналізовано результати дослідження особли- востей впливу соціально-демографічних характеристик особистості студентської молоді на когнітивний компонент економічного само- визначення. Зокрема, проведено порівняння результатів дослідження структурних елементів (уявлення про багатство, уявлення про бідність, значущість грошей, джерело доходу та уявлення про власника) когні- тивного компонента економічного самовизначення студентської молоді залежно від статі, факультету навчання та курсу навчання.