Теоретико-методологический генезис выгорания у медицинских работников - Максименко, С.Д.; Хаустова, Е.А. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття представляє собою узагальнену інформацію про синдром вигорання у медичних працівників. Проаналізовано предиктори і пре- вентори цього стану; проведено ранжування психосоціальних факторів ризику виникнення емоційного вигорання, розглянуто його клініку, перебіг та прогноз у даної професійної групи. Крім того, виділено рівні лікувально-профілактичних впливів у системі менеджменту синдрому вигорання у медичних працівників.