Professional prognoses formation by means of self futuring training in adolescence - Shkarlatiuk K.І. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглянуто особливості конструювання образу власно- го майбутнього як способу стимулювання процесу професіоналізації. Проведення психокорекційної роботи у форматі тренінгу професійного самофутурування зі студентами старших курсів спрямоване на форму- вання їхніх професійних прогнозів, оптимізацію професійної самореа- лізації та перспективний розвиток стосунків із зовнішнім світом.