Психологічне здоров’я та його порушення - Максименко, С.Д.; Максименко, К.С. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті визначено та розкрито порушення психологічного здоров’я особистості, а також виявлено симптоми та ознаки цих порушень.