Психокорекція емоційного стану жінок, хворих на рак статевих органів - Вереіна, Л.В.; Гардашнікова, Г.Т.; Шишкіна, О.Л. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті подано теоретичне обґрунтування необхідності опрацювання негативних емоційних станів у онкохворих, зокрема жінок, хворих на рак статевих органів. Виокремлені негативні емоційні стани, що впливають на розвиток захворювання конкретного органу (шийки або тіла матки, яєчників). Представлені результати психодіагностичного дослідження негативних емоційних станів онкохворих жінок, опис змісту психокорекційної процедури та результати формувального експе’ рименту. Застосовані матеріали більш ніж 90 наукових джерел, назви 9 з яких наводяться.