Психологічні особливості структури професійної діяльності педагога - Воронова, О.Ю. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглядаються психологічні засади формування рефлек сивних процесів у професійному становленні фахівця дошкільної освіти. Визначено особливості формування когнітивного компонента впродовж навчання у ВНЗ. Емпірично досліджено когнітивний компонент і рівень рефлексивності студентів. Узагальнено основні тенденції щодо рівня вияву рефлексивності у студентів спеціальності “Дошкільне виховання”.