Маргарет Мід як фундатор наукового напряму “Культура і особистість” - Данилюк, І.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Розглянуто та проаналізовано наукові погляди Маргарет Мід однією з засновниць школи “Культура і особистість”.