Дослідження копінг–стратегій студентів з різним рівнем тривожності в ситуації іспиту - Корнієнко, І.О. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
В статті обговорюються результати дослідження опанувальної поведінки студентів у ситуації іспиту, зокрема: рівень стресогенності та динаміка тривожності даної ситуації для особистості юнака до і після іспиту, кореляційний зв’язок типів тривожності та її зв’язок з репертуаром стратегій копінгповедінки студентів. Визначено основні особливості опанування з ситуаціями іспиту. Проведено порівняння результатів дослідження різних вікових груп респондентів.