Шкільна тривожність у генезі межових психічних станів дітей - Макух, О.І. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті аналізуються причини виникнення межових психічних станів у дітей молодшого шкільного віку. Вказуються можливі порушення мотиваційної складової навчальна діяльності дітей, які послаблюють розумову працездатність та відображаються на результатах навчання.