Психологічні фактори формування комплаєнса хворих на туберкульоз із алкогольною залежністю - Молєв, В.П. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглянуто психологічні фактори, що детермінують формування комплаєнса хворих на туберкульоз із алкогольною за лежністю, серед них: мотивація до лікування, рівень суб’єктивного контролю, тип ставлення до хвороби, індивідуальнотипологічні особливості. Виділено три види комплайєнса – повний, частковий і низький.