Особливості розвитку рефлексивних компонентів у структурі суб’єктності майбутніх психологів - Адамська, З.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті висвітлюється проблема професійноособистісного становлення майбутніх психологів; суб’єктність розглядається визначальною властивістю, завдяки якій стає зрозумілішою сутнісна логіка особистісного та професійного становлення майбутнього психолога; увага акцентується на результатах експериментального дослідження особливостей розвитку рефлексивних компонентів у структурі суб’єктності майбутніх психологів, які свідчать про недостатній рівень розвитку досліджуваних показників.