Закономірності переживань особистості в ситуації безробіття - Моначин, І.Л. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті подано теоретичний аналіз та узагальнення поглядів щодо психологічної природи процесу переживання. Описано закономірності переживань в ситуації безробіття.