Казка як засіб розвитку особистісних цінностей молодших школярів - Музичук, О.О. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті проаналізовано психологічний метод казкотерапії як засіб розвитку внутрішнього світу особистості, спосіб самопізнання особистістю власних психічних потенціалів та осмислення особистісних цінностей.