Особливості соціалізації у юнацькому віці - Невідома, Я.Г. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття присвячена аналізу особливостей юнацького віку з позицій розвитку в сучасному суспільстві. Ставиться проблема необхідності забезпечення адекватних умов для соціалізації юнаків, зокрема при здобутті вищої освіти.