Сутність та структура соціального інтелекту - Ожубко, Г.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Аналізуються головні підходи до тлумачення сутності соціального інтелекту в історії психології. Подано підходи до виокремлення структури соціального інтелекту залежно від виду діяльності.