Теоретичний аналіз проблеми психологічного супроводу навчально– виховного процесу училищ професійної підготовки працівників міліції - Осадча, Н.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розкрито теоретичні питання психологічного супроводу навчальновиховного процесу в училищах професійної підготовки працівників міліції та проведено аналіз вже існуючих систем пси хологічного супроводження навчального процесу загалом.