Структура комунікативних здібностей - Пивоварчук, Т.О. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті зроблено теоретичний аналіз питання структуризації комунікативних здібностей особистості та визначення їх ролі у здійсненні різних видів діяльності.