До проблеми аналізу навчально– професійної діяльності як провідної в юнацькому віці - Ренке, С.О. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглядається структурний аналіз навчальнопрофесійної діяльності як провідної на певному віковому етапі, а також розглядаються основні фактори впливу на діяльність учня на різних вікових етапах для порівняння. Виділено низку емпіричних критеріїв для характеристики цієї діяльності як провідної.