Особливості проведення психологічного консультування підлітків з різними проблемами - Славіна, Н.С. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Підлітковий вік у силу своєї специфічності і складності викликає багато запитань науковців: психологів, педагогів та батьків. В умовах сучасної школи і більш розвиненої структури психологічної допомоги постає питання надання ефективної допомоги дітям підліткового віку. Питання полягає у пошуку ефективних шляхів, недовготривалих та не громіздких як для практичного психолога, так і для самого підлітка психотехнік.