Професійне становлення особистості викладача вищої школи - Білецька, І.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглянуто основні питання професійного становлення особистості викладача вищої школи. Проаналізовано шляхи становлення особистості викладача вищої школи.