Особливості захисних функцій егоцентризму особистості на різних вікових етапах - Васюк, К.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття присвячена дослідженню місця егоцентризму в структурі психологічних захистів особистості та взаємозв’язку основних його форм з класичними захисними механізмами в періоди переживання особистістю кризових станів. Реалізована спроба відстежити динамічні зміни в структурних взаємозв’язках егоцентризму із захисними механізмами у досліджуваних різного віку.