Специфіка формування у вихователів соціально–перцептивних здібностей (на прикладі аналізу розвивально–корекційної програми тренінгового навчання) - Дмитріюк, Н.С. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розкриваються психологопедагогічні аспекти реалізації тренінгу для педагогів в галузі основ розуміння та корекції ними психічних станів дітей старшого дошкільного віку.