Вольові якості студентів – практичних психологів як чинник їх навчальної успішності - Дубініна, К.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті наведено результати емпіричного дослідження взаємо зв’язку між рівнем розвитку вольових якостей студентів – практичних психологів і рівнем їх навчальної успішності.