Психолого–педагогічне проектування як метод побудови освітніх програм у негуманітарних ВНЗ - Євдокімова, О.О. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглянуто психологопедагогічне проектування як систему побудови розвивальних освітніх процесів у межах певного вікового інтервалу, що створюють умови для формування особистості як справжнього суб’єкта власного життя й діяльності.