Феноменологічний аспект вивчення особистісної амбівалентності у студентів юнацького віку - Зелінська, Т.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Феноменологічним шляхом вивчаються етапи розвитку розуміння особистісної амбівалентності у студентів юнацького віку: фонспокій, дезорієнтація, дослідження та вирішення.