Етнолінгвістичні чинники формування картини світу в старшокласників - Іванчук, І.О. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття присвячена аналізу впливу етнолінгвістичних чинників на особливості картини світу в учнівської молоді. Змодельовано узагальнену картину світу представників учнівського віку. Проаналізовано основні компоненти картини світу – когнітивний, ціннісний, емоційнооцінковий.