Іншомовна комунікативна культура особистості студента в процесі професійної підготовки - Ковальчук, І.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті доведено, що іншомовна комунікативна культура студентів мовних спеціальностей є важливим компонентом в процесі професійної підготовки. Вона є складним інтегрованим поняттям, в структуру якого входять когнітивний, емоційно#ціннісний і діяльнісний компоненти.