Специфіка міжособистісної взаємодії педагога та адміністрації освітнього закладу - Ковальчук, З.Я. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглядаються теоретичні аспекти міжособистісної взаємодії педагога та адміністрації освітнього закладу. Автор аналізує погляди дослідників щодо визначення понять “взаємодія”, “педагогічна взаємодія”, “міжособистісна взаємодія”; визначає мету міжособистісної взаємодії; розкриває стилі управління адміністрації освітнього закладу; подає ґрунтовну характеристику різних рівнів спілкування, які виникають в залежності від стилів управлінської діяльності.