Визначення психологічних особливостей пізнавальної активності молодших школярів у процесі вивчення іноземної мови - Козачук, С.А. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Статтю присвячено проблемі визначення психологічних особливостей пізнавальної активності молодших школярів у процесі вивчення іноземної мови. Сформульовано критерії, що лягли в основу комплексної авторської методики, яка дозволяє з’ясувати психологічні особливості пізнавальної активності молодших школярів у процесі вивчення іноземної мови, зокрема, визначити рівень її розвитку.