Психология преодоления душевной боли - Коробицына, М.Б. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті обговорюються питання подолання душевного болю (психалгії) в період економічної кризи, а також додається визначення феномену душевного болю та його визначальної складової частини – алек" ситимії.