Кореляційний аналіз ідентичності та національної толерантності у крос– культурній перспективі - Король, Л.Д. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті висвітлено сучасні психологічні підходи до розуміння сутності і структурної організації соціальної ідентичності та про аналізовано співвідношення цієї категорії із поняттям особистої ідентичності. Представлено концептуальні інтерпретації змісту етнічної ідентичності, а також аналіз кореляційних зв’язків між феноменами етнічної ідентичності та національної толерантності у кроскультурній психології.