Проблемы души нашего времени - Красюк, Д.А. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті представлений якісно новий підхід до розгляду вивчення у психології душі в ракурсі світогляду суспільства. Проаналізовані деякі світоглядні настанови, які впливають на особистість людини. Розглянута тема має зв’язок з такими поняттями як психичні стани, процеси, психичні енергії у несвідомих та свідомих взаємодіях людей, суспільства у різних масштабах та усьому середовищі проживання.