Проблема репрезентації особистісних властивостей у мовленні: аналіз вітчизняного та зарубіжного досвіду дослідження проблеми - Крупич, С.О. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті представлені результати теоретичного аналізу системних досліджень вітчизняних та зарубіжних вчених з проблеми прояву в мовленні особистісних властивостей мовця.