Подолання негативних психічних станів у пацієнтів з хронічними соматичними захворюваннями на основі принципу креативності - Максименко, К.С. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті було розглянуто особливості етапів розвитку кореляційних зв’язків креативності і рівнів розвитку психічних станів у соматичних хворих, простежено динаміку активізації креативності та її вплив на психічні стани пацієнтів, визначено динаміку подолання негативних емоційних станів шляхом застосування принципів креативності у соматичних хворих.