Секреты Суфийского массажа - Муротмусаев, К.Б.; Мурадмусаев, М.К. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Автори розкривають секрети суфійського масажу. Подаються обґрунтування доцільності проведення такого масажу і його результати.