Фактори становлення навчально–професійної діяльності (до постановки проблеми) - Ренке, С.О. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглянуто поняття “фактор”, проблему впливу факторів та умов на формування і становлення навчальнопрофесійної діяльності. Визначено зовнішній та внутрішній вплив факторів на становлення навчальнопрофесійної діяльності, їх первинне та вторинне значення. А також розглянуто факторну модель становлення навчальнопрофесійної діяльності, яка спрощує роботу з учнем.