Гендерні стереотипи і гендерна ідентичність особистості - Акімова, Л.Н. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Простежується трансформація гендерних стереотипів на сучасному етапі розвитку українського суспільства. Визначається, що структурний компонент гендерної ідентичності, який конструюється під впливом гендерних стереотипів, також трансформується.