Практична реалізація інтегративного системно–процесуального підходу до фасилітіції особистісного зростання - Андрєєв, О.С. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Розвідку присвячено опису основних методів застосування про понованого нами інтегративного системнопроцесуального підходу в практиці психологічного тренінгу. Розглянуто також психологічну основу й основні завдання тренінгів.