Теоретико–методологічні засади вивчення професіогенезу практичного психолога - Веретяннікова, Ю.С. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розкриваються поняття та моделі професіогенезу прак тичного психолога на підґрунті теоретичних положень діяльнісного і суб’єктного підходів у психології.