Іншомовне спілкування та розвиток іншомовної комунікативної культури особистості - Ковальчук, І.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглядаються психологопедагогічні, психолінгвістичні та соціокультурні фактори іншомовного спілкування, які впливають на іншомовну комунікативну культуру особистості.