Особливості структурних компонентів життєстійкості моряків, які перебували у піратському полоні - Побідаш, А.Ю. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті наведено особливості життєвої стійкості та її компонентів у моряків – жертв піратського полону. Досліджено особливості впливу піратського полону на життєстійкість особистості.