Психологічні особливості емоційного інтелекту членів групи з різним соціометричним статусом - Романова, В.С. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття присвячена вивченню особливостей емоційного інтелекту членів групи з різним соціометричним статусом. Висвітлюються результати факторного та кореляційного аналізу цих зв’язків. З’ясовано, що групова активність осіб з різним соціометричним статусом по різному впливає на процеси групової динаміки, при цьому їх соціальна продуктивність істотно обумовлена відмінними показниками в розвитку їхнього емоційного інтелекту.