Психолого–юридичне забезпечення професійної діяльності працівників міліції щодо запобігання протиправній поведінці неповнолітніх - Тітова, Н.А. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті уточнено семантичний зміст деяких понять, що вико ристовуються щодо неповнолітніх правопорушників, визначено нормативноправові і організаційні особливості цього напряму професійної діяльності міліції та категорії працівників, на яких безпосередньо покладено завдання працювати з неповнолітніми право порушниками.