Психологічні закономірності розвитку ставлення до довкілля в процесі онтогенезу - Назарук, В.П. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті здійснено аналіз проблеми формування та становлення екологічної свідомості на кожному віковому етапі розвитку особистості, її ставлення до навколишнього середовища; охарактеризовано законо- мірності формування екологічних установок і мотивів екологічної поведінки у різних вікових групах.