Медіапсихологія і проблеми формування іміджу у спорті - Позднишев, Є.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті проаналізовано можливості медіапсихології в плані дослідження впливу ЗМІ на процес формування іміджу у спорті. Визначено основні соціально-психологічні особливості впливу ЗМІ на формування іміджу у спорті, а також намічено деякі шляхи подальшого наукового пошуку в цьому напрямку.