Личностные детерминанты принятия решений менеджерами по персоналу - Санніков, О.І. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті наведено результати теоретико-емпиричного дослідження властивостей особистості, що приймає рішення в кризових умовах. Представлено результати залежності ефективності допоміжних професій (психолога, менеджеру з персоналу) від навичок ухвалення рішень і якостей, що забезпечують їх вироблення.