Проблема формування психологічної готовності до професійної педагогічної діяльності - Улинець, С.І. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті здійснюється співставлення понять “готовність”, “про- фесійна готовність”, “педагогічна готовність”. Аналізуються різні підходи щодо структурних компонентів готовності до педагогічної діяльності. Визначено основні компоненти готовності студентів педвузів до професійної діяльності.